Preskoči na vsebino

VABILO ZA MEDIJE

na 11. redno sejo Sveta zavoda UKC Maribor,

ki bo potekala v četrtek, 19. novembra 2015,

ob 14. uri v sejni sobi Klinike za pediatrijo (pritličje) UKC Maribor.

DNEVNI RED:

1. Potrditev Zapisnika 10. redne seje Sveta zavoda UKC Maribor z dne 10. 9. 2015 in 8. korespondenčne seje Sveta zavoda UKC Maribor z dne 22. 10. 2015 ter pregled realizacije sklepov (Metodologija za spremljanje gibanja števila čakajočih, čakalnih dob z rezultati in komentarjem in Poročilo o pregledu aktivnosti, ki jih mora opraviti UKC Maribor na osnovi poročila upravnega nadzora na Nevrološki kliniki UKC Ljubljana)
  2. Poročilo o poslovanju in realizaciji programa dela ter finančnega načrta v obdobju januar - september 2015
  3. Rebalans Finančnega načrta za leto 2015
  4. Izdaja soglasij k zaposlitvam
  5. Izdaja soglasij zdravstvenim delavcem, zaposlenim v UKC Maribor, za opravljanje zdravstvenih storitev pri drugem javnem zdravstvenem zavodu, ki opravlja zdravstveno dejavnost in izdaja soglasij zdravstvenim delavcem, zaposlenim v UKC Maribor za opravljanje zdravstvenih storitev pri drugi pravni ali fizični osebi, ki opravlja zdravstveno dejavnost v okviru javne zdravstvene službe na podlagi koncesije ter izdaja soglasij zdravstvenim delavcem, zaposlenim v UKC Maribor, za delo pri Inštitutu za športno medicino Medicinske fakultete Univerze v Mariboru
  6. Vprašanja in pobude članov
  7. Razno

Bogdan Čepič, dipl. ekon.
Predsednik Sveta zavoda UKC Maribor